Compania

Compania Seb Energy a fost infiintata in anul 2010 si are ca domeniu principal de activitate dezvoltarea proiectelor de microhidrocentrale si producerea de energie electrica.

Seb Energy dezvolta un proiect de microhidrocentrala in Romania, pe Râul Sebeşel, localitatea Poieni, judeţul Cluj şi localitatea Budureasa, judeţul Bihor, in bazinul hidrografic Crişuri.

Compania are un colectiv format din ingineri si  economisti, cu experienta atat in domeniul hidroenergetic, cat si investitional, organizata in 3 departamente importante:

1. Departamentul Energetic

Departamentul energetic se ocupa de tot ceea ce inseamna tranzactionarea energiei pe piata, de contractele de vanzare si furnizare a energiei, de analiza pietelor nationale si internationale, urmareste tendintele si evolutia capacitatilor energetice etc.

2. Departamentul Dezvoltare

Departamentul de dezvoltare se ocupa cu dezvoltarea proiectelor de microhidrocentrale, incepand cu obtinerea avizelor pana la punerea in functiune a microhidrocentralelor.

3. Departamentul Finantari – Achizitii

Departamentul Finantari – Achizitii se ocupa de administrarea proiectelor, organizarea de licitatii / achizitii, relatia cu colaboratorii, urmareste derularea contractele semnate cu colaboratorii (furnizori de echipamente, constructori) etc.

Parteneri Seb Energy